Tragédia: aggódó hozzátartozók kérték Lehoczki László és a Spider Mentőcsoport segítségét

Megosztás

Egy szívszorító és tragikus esetről számolt be a Facebook-oldalán Lehoczki László. Minden szakértelem és elszántság ellenére, már nem tudtak segíteni az eltűnt idős férfin.

Lehoczki László arról számolt be, hogy január 29-én érkezett hozzá és a Spider Mentőcsoporthoz megkeresés, hogy Nyíregyháza mellett eltűnt egy idős férfi. Az aggódó hozzátartozók elmondása szerint a férfi még előző hét csütörtökön ismeretlen helyre távozott lakásából és azóta sem adott magáról életjelet.

A mentőcsapat hozzá is kezdett a munkához. Először felvették a kapcsolatot a Legott Mentőcsoporttal, majd megkezdték a rendelkezésre álló adatok feldolgozását. Ezt követően jutottak arra a döntésre, hogy a kutyák bevetése előtt légi felderítést végeznek a terület nagysága miatt.

A légi felderítés eredményre vezetett, így a többéves tapasztalatnak köszönhetően kis költséggel is hamar sikerült megtalálni az eltűnt férfit. Sajnos hiába vezetett hamar eredményre a keresés, a férfin már nem tudtak segíteni. Azonban így legalább a hozzátartozók lezárást kaphattak és megkezdődhet szerettük elvesztésének feldolgozása.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek